Denver Housing Authority Warehouse + Offices

Location: Denver, CO

Area: 6,400 SF

 

The project consisted of new maintenance offices in a moderately hazardous industrial area that included removal of an adjacent building that included asbestos. Extensive programming and finishes selection were provided in this major remodeling project in an existing one-story multi-use industrial building. RNN Architects worked within a limited construction budget and was able to meet the owner’s programming requirements to maximize warehouse area while also developing required office space. We worked close with City and County of Denver building department to solve code upgrade issues. Our due diligence discovered a portion of the existing parking lot was improperly designated as part of the flood zone. RNN Architects resolved the issue with a drainage study that resulted successfully in a FEMA Letter of Map Revision to remove the designation.